OM OSS

Välkommen till oss på Roxanne & Ednas.


Hos oss får du ett personligt bemötande från välutbildade kropps- terapeuter. Vi strävar efter att i varje möte vara lyhörda och utgå från dina behov som kund. 


Vi ser till att du känner dig trygg i våra händer och är noga med att hålla en harmonisk, trivsam och fräsch miljö. Varje behandling skall vara som ett balsam för både kropp och själ.


Vår Individanpassning gör behandlingen effektiv. I kombination med att vi enbart använder ekologiska produkter av bästa kvalitét kan vi försäkra dig om att du får en behandling i högsta klass.


Avsätt tid till dig själv för att må bra i dagens höga tempo. För emellanåt måste vi stanna upp och vila, så låt oss ta hand om dig.


Med vänliga hälsningar


Edna & Roxanne!

Edna Fernlund

Verkställande direktör

edna@roxanneednasklinik.se

(+46) 723-22 55 71

Roxanne Rareza Johansson

Certifierad kroppsvårdsterapeut

roxanne@roxanneednasklinik.se

(+46) 730-52 02 57

Våra behandlingar individanpassas för att uppnå bästa resultat och vid behandlingarna använder vi endast ekologika produkter av bästa kvalitet.


Idag lever vi alla i ett högt tempo, men emellanåt måste man få avsätta lite tid åt sig själv och vila. Låt oss lösa upp spänningar ge dig lite återhämtning och nya krafter.


Hos Roxanne och Ednas kan du alltid vara säker på att bli väl omhändertagen då vi är certifierade inom alla våra behandlingsformer.

KONTAKTA OSS

Karl Johansgatan 51

41455 Göteborg

(Majorna)


Ring oss på:

0723-225571


E-post:

info@roxanneednasklinik.se