ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

En ögonfransförlängning är att rekommendera för dig som vill ha långa fina böjda ögonfransar utan att behöva använda ögonfransböjare eller Mascara. Vi är utbildade hos Luxurious Lashes och använder single Lashes med säkraste metoden.


Ögonfransar finns för att skydda ögat mot flygande partiklar, men även för att rama in själens spegel. Vi kan hjälpa naturen lite på traven och få dina ögonfransar att se längre och tätare ut med extensions.

Vi applicerar en enda extension per varje fullvuxen egen frans. Ca 70-90 fransar per öga, beroende på hur många fransar du själv har.

Hela behandlingen är helt smärtfritt och kommer inte slita på egna fransar. När en ögonfrans har ramlat av växer en ny. För att bibehålla ett fint resultat bör man fylla på sina fransar var 3 - 4e vecka, beroende på hur fort dina egna fransar växer.

Nytt fransset 120min- 800 kr


Påfyllning och förbättning 90 min - 600 kr


Efter fem veckor gäller pris för nytt set.

Fransar & Brynfärgning


Plockning och färgning (bryn) 45 min - 250 kr

Plockning och färgning (bryn+ fransar) 60 min - 350 kr


Våra behandlingar individanpassas för att uppnå bästa resultat och vid behandlingarna använder vi endast ekologika produkter av bästa kvalitet.


Idag lever vi alla i ett högt tempo, men emellanåt måste man få avsätta lite tid åt sig själv och vila. Låt oss lösa upp spänningar ge dig lite återhämtning och nya krafter.


Hos Roxanne och Ednas kan du alltid vara säker på att bli väl omhändertagen då vi är certifierade inom alla våra behandlingsformer.

KONTAKTA OSS

Karl Johansgatan 51

41455 Göteborg

(Majorna)


Ring oss på:

0723-225571


E-post:

info@roxanneednasklinik.se